Der opstod en fejl
Prøv igen senere
Ingen søgeresultater
Ingen søgeresultater
I samarbejde med BO BEDRE inviterede vi 1. december 2022 indenfor i uno forms flagshipstore på Søtorvet i København til en aften med snedkerkøkkener, konfektmarcipan og chefkonditorens egne opskrifter. Lars Juul er udlært både bager og konditor. Han kom til La Glace i 1996 og har siden 2003 haft titlen af chefkonditor på det traditionsrige konditori i hjertet af København.
Vi giver dig chefkonditorens egne opskrifter på tre forskellige slags konfektmarcipan.
- med kaffe, nougat og hasselnødder
250 gram kransekagemasse
250 gram mandelmasse
30 gram æggehvide
150 gram sukker
50 gram blød nougat
3 gram instant kaffe
Sådan gør du
Bages ved 210 grader i ca. 6 minutter til de er gyldne.
Lys:
250 gram kransekagemasse
250 gram mandelmasse
90 gram sukker
90 gram flormelis
80 gram æggehvider
Mørk:
250 gram kransekagemasse
250 gram mandelmasse
90 gram sukker
90 gram flormelis
100 gram æggehvider
30 gram mørk cacao
Sådan gør du
Fremgangsmåde - "franske macarons"
- kransekagekonfekt med appelsin og hasselnødder
250 gram kransekagemasse
250 gram mandelmasse
90 gram sukker
90 gram flormelis
25 gram æggehvide
25 gram citronsaft
25 gram appelsinsaft
Sådan gør du
Bages ved 210 grader til de er gyldne.